روغن های غذایی و لک: چه چیزی برای پوست شما بی خطر است
هنگام استفاده از روغن های غذایی چه چیزی برای پوست شما ایمن است؟ هیچ چیز ناامید کنندهتر از بیدار شدن با برآمدگیهای سفید و قرمز تازه در کمین صورت شما نیست. به نظر می رسد دوران راهنمایی شما آنقدرها هم که فکر می کردید از شما عقب نیست. بیشتر مردم ارتباط بین نوع روغن های غذایی که استفاده می کنند و جوش های آکنه را درک نمی کنند. زمانی که جوش ها تکان نخورند، وجود آنها در واقع می تواند به غذایی که می خورید مرتبط باشد. نگران نباشید؛ تعویض آسان روغن غذایی وجود دارد که می تواند چهره شما را زودتر شفاف تر کند..
اولین کار این است که از روغن های گیاهی و چربی های صنعتی خودداری کنید
آیا پوستی شفاف می خواهید؟
خلاص شدن از شر تمام چربی های ناسالم مملو از امگا 6 باید اولین (و ساده ترین) قدم شما برای مقابله با التهاب مزمن و آکنه ناشی از روغن های غذایی باشد..
بدن شما هورمون هایی تولید می کند که باعث التهاب می شود که به نوبه خود کثیفی و باکتری ها را در منافذ شما به دام می اندازد و باعث ایجاد جوش های آکنه و کیست می شود. و اکثر این هورمون ها در واکنش به نوع غذاهایی که می خورید تولید می شوند. روغن های خود را با دقت انتخاب کنید! هنگامی که بدانید چه چیزی باعث آکنه شما می شود، یک تغییر رژیم غذایی ساده می تواند به کاهش چشمگیر میزان آکنه شما کمک کند..
پس این مزاحم مخفی که باعث همه مشکلات آکنه شما می شود چیست؟ روغن نباتی است. روغن نباتی می تواند باعث ایجاد هورمون های التهابی شود که باعث بدتر شدن آکنه شما می شود تا یک ساعت پس از صرف غذا. به خاطر داشته باشید که اکثر غذاهای فرآوری شده تا حدودی حاوی روغن نباتی هستند که بدترین آنها غذاهای چرب و سرخ شده است
روغن های غذایی گیاهی که باید از آنها اجتناب کنید:
روغن کانولا، روغن سویا، روغن جوانه گندم، روغن ذرت، روغن کنجد، روغن آفتابگردان، روغن بادام زمینی، روغن پنبه دانه، روغن دانه انگور، مارگارین، کوتاه کردن
- غذاهای فرآوری شده که اغلب حاوی چربی های صنعتی هستند
- غذاهای سرخ شده، غذاهای فراوری شده، کرم های قهوه، سس سالاد، مارگارین
- روغن نباتی به معنای واقعی کلمه در همه جا وجود دارد
- سرخ کن های عمیق، آشپزخانه ها و رستوران های تجاری، سس های سالاد، سس مایونز، پاپ کورن فیلم، و غیره و غیره.
موفق باشید بیرون غذا بخورید یعنی جدی موفق باشی من آن را دریافت می کنم زیرا دوست دارم بیرون با دوستان و خانواده غذا بخورم. مشکل تمام «سسهای مخصوص سرآشپز» و «سسهای خانگی» است که با آن مواجه خواهید شد. شما هرگز نمیدانید چه زمانی این روغنها حاوی روغن گیاهی هستند و حتی اگر بپرسید، گارسون اغلب تفاوت را نمیداند.
اگر با این روغنها آشپزی میکنید، به جایگزینهای متعادل امگا مانند روغن زیتون فوق بکر، روغن نارگیل فوق بکر، روغن آووکادو یا کره روغنی که با علف تغذیه میشود، بروید. ممکن است قیمت آنها کمی بیشتر باشد، اما مزه و مزایای تغذیه ای آن ارزشش را دارد.
اگر به دنبال جایگزینهای سس سالاد جامد هستید، برند Primal Kitchen در واقع سسهای بسیار خوشمزهای دارد که از چربیهای سالم، از جمله روغن آووکادو، تخممرغ بدون قفس و سرکه سیب ارگانیک استفاده میکند.
بیشتر بخوانید: کاربرد کرم ضد لک چیست؟
بنابراین چه روغن هایی می توانم بخورم؟
به غیر از چربی حیوانی خالص، فقط روغنهایی هستند که به صورت سرد، پرس شده تصفیه نشده یا کوبیده شده باشند. من شخصاً روغن زیتون فوق بکر، روغن نارگیل تصفیه نشده، کره یا روغن ارگانیک و چربی بیکن میخورم.
شما می توانید از هر چیزی که منطقی است و برای شما راحت است استفاده کنید تا زمانی که از زباله ها، روغن های گیاهی مدرن استخراج شده با مواد شیمیایی اجتناب کنید. این بیشتر آنها خواهند بود.
مواد تشکیل دهنده را بخوانید
شما می خواهید از هر چیزی که می گوید تصفیه شده، هیدروژنه و نیمه هیدروژنه شده است اجتناب کنید. من مقدار زیادی گوشت خوک در قفسه پیدا کردم که حاوی چربی های هیدروژنه (فرآوری شده صنعتی) در آن است.
فقط روغن های پخت و پز نیستند که باید مراقب آنها باشید - شما می توانید این روغن ها را تقریباً در هر غذای فرآوری شده ای که برای انسان شناخته شده است پیدا کنید. همیشه لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. یک قانون خوب این است که اگر ارزان است و در پلاستیک پیچیده شده است، احتمالاً روغن های گیاهی در آن وجود دارد. به عنوان مثال، شیشه های زیتون اغلب در روغن آفتابگردان بسته بندی می شوند. آجیل اغلب در روغن پنبه دانه برشته می شود. سس ها اغلب از روغن هسته انگور تهیه می شوند.
اکثر غذاهای بسته بندی شده، محصولات پخته شده و غذاهای رستورانی حاوی روغن های گیاهی هستند. حتی ممکن است آنها را در آشپزخانه خود داشته باشید! برای از بین بردن آکنه به طور طبیعی، به روغن های گیاهی سالم تر و تصفیه نشده روی بیاورید. همیشه لیست مواد غذایی بسته بندی شده را بخوانید و آنهایی را انتخاب کنید که حاوی روغن نباتی نیستند.
نتیجه گیری در مورد روغن های غذایی ایمن برای آکنه
وقتی شروع به خواندن هر برچسب کردم متوجه شدم که این مشکل چقدر فراگیر است. برای مبارزه با آکنه باید به یک متخصص مواد غذایی فوق العاده هوشیار تبدیل شوید. این بخشی از دلایلی است که 85 درصد از مردم تحت تأثیر قرار می گیرند. عرضه مواد غذایی ما کاملاً آلوده است و شما باید با دقت موارد رضایت بخش را انتخاب کنید.
در نهایت، من فکر می کنم که روغن زیتون و روغن آووکادو هر دو گزینه های عالی و خنثی برای تمام نیازهای آشپزی و پخت شما هستند، اگر مستعد آکنه هستید. روغن آووکادو نقطه دود بالاتری نسبت به روغن زیتون دارد، اما گرانتر است. امیدوارم این کمک کند که جستجوی شما برای روغن آشپزی سالم کمی کمتر دلهره آور باشد و غذاهای شما بسیار خوشمزه تر شود. به یاد داشته باشید که غذاهای تازه و کامل همیشه جایگزین های بیش از حد فرآوری شده را تقویت می کنند.